Известие

Collapse
No announcement yet.

КЪДЕ Е КЛАКСОНА НА 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

най странното е че имам 2 радиатора на климатика нз защо и в ляво има кабеляци те са зя клаксона явно

Comment

нищо странно няма, попринцип са си два, долу на двата края на бронята
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

ееее тъкма си мислех че е някъв сакътлък някой ползва ли клима на 33 да каже дали работат хубаво и дали си залужава да се набият пари да се зареди

Comment

Аз ползвам работи добре стига да не ти е черна колата !
          Най-вероятно ще трябва да смениш вентилаторите , филтъра , масло , фреон , общо 150 лв някъде там !
          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

еее ще се го направа значи ,да се гъзарим до край 150 леа то полвината кола хаха

Comment

Е ти твоята ако си я зел за 300 въобще не и прави нищо , то няма смисъл !
              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Абе,що не я довлечеш да я прегледам или да се уговориме,ако не е в движение.То на такава кочина много неща няма да и работят и то от дреболии!Може да и направиме едно парти и с други сектанти и да ти спестиме много главоболия.Някои възли не се разплитат,а се разсичат!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Абе,що не я довлечеш да я прегледам или да се уговориме,ако не е в движение.То на такава кочина много неща няма да и работят и то от дреболии!Може да и направиме едно парти и с други сектанти и да ти спестиме много главоболия.Някои възли не се разплитат,а се разсичат!
                  ПЪРВО ИСКАМ ДА ТИ БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ !!! МИ НАКРАЯ ЩЕ ТИ Я ДАКАРАМ ОСТАНА МИ САМО КЛАКСОНА И КИЛМЕТРАЖА ДНЕСКА СИ ХОДИХ на лекции с ния просто съм се зарибил и искам да е готино алфе

Comment

Я се стегни и не се размеквай!Ще си изживееш още много хубави моменти с нея!Радвам се за тебе,както и всички остахали във секцията.Давай,обаче и снимки.Да знаеме,защо се напъваме!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                    X